Gæstebog

 

Vi har en gæstebog i huset, og vi er meget glade for at folk skriver noget om deres oplevelser, også oplevelser der kan bruges af andre gæster. Nedenfor viser vi uddrag af nogle passager fra gæstebogen.

.. vi har nydt turen til Granada og Alhambra, vandreture i den smukke og velholdte by, udsigten fra den gamle borg på toppen, ... men mest af alt det har vi nydt at opleve og opholde os i jeres smukke og velfungerende hus – og også at sidde på terrassen og nyde udsigten og solnedgangen.

... Da vi i aftes lavede en evaluering af vore 14 dage i Andalusien, blev vi hurtigt enige om 3 highlights: Mezquitaen i Cordoba, Museo de Bellas Artes (og arenaen) i Sevilla, og huset i Frigiliana. 

... andre højdepunkter har været ... og så selve huset her. Smukt og velfungerende og lejet ud på en dejlig ikke-udlejningsmåde. Rigtig dejligt.

... vi har befundet os så godt i huset, som arkitektonisk jo er en lille perle.

... Det har været med den allerstørste fornøjelse at vi har indtaget dette pragtfulde hus. Vores forventninger var også høje, da vi for længe siden anskaffede os et eksemplar af Living Architecture ...

... Da det er første gang vi er i Andalusien ved jeg ikke rigtig hvilke forventninger vi havde, men fra det øjeblik vi trådte ind i dette vidunderligt charmerende hus følte vi os bare ”så godt tilpas”, ja nærmest hjemme.

... alt i alt en pragtfuld ferie med udgangspunkt i jeres på én gang praktiske, interessante og smukke hus.

... Det er et vidunderligt hus! en æstetisk nydelse at gå rundt i – et sted hvor man straks føler sig velkommen og godt tilpas.

... Tusinde tak for at have haft mulighed for at bo i dette skønne hus, som fylder en med ro og glæde på grund af sin skønhed og gode atmosfære.

... en stor oplevelse at bo i jeres dejlige hus. Det oser af charme og hygge i en grad så man føler sig ”hjemme”.

... kom vi til huset. Det var en åbenbaring at gå rundt og tænde lys. simpelt, smukt og velfungerende. ... Huset er stadig en kilde til stor glæde.

... i begyndelsen havde vi slet ikke lyst til at være andre steder end i huset. Det er simpelthen for fantastisk. Man føler sig lidt privilegeret over at bo her. 

... Jeres hus er så smukt og gennemtænkt og funktionelt og fuld af sjæl, at vi ikke kan forestille os et bedre sted at være her i Andalusien.